Τρόποι αποστολής

  • Αποστολή με Courier

Όλες οι αποστολές γίνονται με την Comvos Express (www.comvosexpress.gr). Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος μεταφοράς του προϊόντος, που θέλετε να σας αποσταλλεί από τη καρτέλα του.

Σε πόσες ημέρες παραδίδεται μια αποστολή;

Η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μιας αποστολής είναι η επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, εφόσον αυτή τοποθετηθεί έως τις 15,30. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή νησιώτικους προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 24 ή 48 ώρες.

  • Δωρεάν αποστολή με μεταφορικό μεταφορικό μέσο της Standard έως και 25 χλμ μακριά από οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης της Standard

Άμεσα: Σε περίπτωση που επιλέξετε άμεση αποστολή, το προϊόν θα αποσταλεί το πολύ σε 45 λεπτά από την παραγγελία σας. Παραγγελίες με άμεση παράδοση τοποθετούνται 08:00-17:00 Δευτέρα με Παρασκευή και 09:00-15:00 το Σάββατο.

Με ραντεβού: Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με ραντεβού, αρκεί να ορίσετε την ημερομηνία και ώρα παράδοσης. Οι ώρες των ραντεβού θα πρέπει να κυμαίνονται 08:45-17:15 Δευτέρα με Παρασκευή και 09:45-15:15 το Σάββατο.

Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορικό μέσο της Standard, στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση. Εφόσον η μπαταρία εφαρμόζεται σε αυτοκίνητο, λεωφορείο, φορτηγό, μοτοσυκλέτα, γεωργικό ή χωματουργικό μηχάνημα, στην τιμή περιλαμβάνεται προληπτικός έλεγχος του συστήματος φόρτισης του εκάστοτε οχήματος, καθώς και προληπτικός έλεγχος τυχόν απωλειών ρεύματος.

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το προϊόν, που σας ενδιαφέρει από οποιοδήποτε κατάστημα της Standard.

Σε περίπτωση πληρωμής με είσπραξη μετρητών ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο κατάστημα, η παραγγελία σας ακυρώνεται εάν δεν παραληφθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.