Υπηρεσία delivery

Έμεινε η μοτοσυκλέτα σας ή το αυτοκίνητό σας από μπαταρία;

Στο σπίτι σας, στη δουλειά σας ή οπουδήποτε αλλού; 

Με ένα τηλεφώνημα στο 2310523014 ή με ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του e-shop της Standard, 
ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει άμεσα στον χώρο σας, θα τοποθετήσει την μπαταρία σας, μετά τη τοποθέτηση θα ελέγξει αν δουλεύει σωστά το δυναμό του αυτοκινήτου σας ή ο ανορθωτής της μοτοσυκλέτας σας και αν υπάρχει κάποια διαρροή ρεύματος, όταν το όχημά σας δε δουλεύει.
Εσείς πληρώνετε μόνο την μπαταρία! 


Η παραπάνω υπηρεσία ισχύει για τοποθέτηση μπαταρίας σε οποιαδήποτε εφαρμογή π.χ. ηλεκτρικό ή αναπηρικό αμαξίδιο, UPS, λεωφορείο, φορτηγό, γεωργικό ή χωματουργικό μηχάνημα κ.ά.


Χρόνος απόκρισης υπηρεσίας delivery

Άμεσα: Σε περίπτωση που επιλέξετε άμεση αποστολή, το προϊόν θα αποσταλεί το πολύ σε 45 λεπτά από την παραγγελία σας. Παραγγελίες με άμεση παράδοση τοποθετούνται 08:00-17:00 Δευτέρα με Παρασκευή και 09:00-15:00 το Σάββατο.

Με ραντεβού: Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με ραντεβού, αρκεί να ορίσετε την ημερομηνία και ώρα παράδοσης. Οι ώρες των ραντεβού θα πρέπει να κυμαίνονται 08:45-17:15 Δευτέρα με Παρασκευή και 09:45-15:15 το Σάββατο (δεν μπορεί να οριστεί ραντεβού με υποχρέωση απόκρισης σε διάστημα μικρότερο των 45 λεπτών από τη τοποθέτηση της παραγγελίας σας).

Περιοχές που καλύπτει η υπηρεσία delivery

Η υπηρεσία delivery εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, έως και 25χλμ. μακριά 
από το κοντινότερο κατάστημα της Standard.Για αποστολή μπαταρίας σε περιοχές, που βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 15χλμ. ενδέχεται ο χρόνος απόκρισης να είναι μεγαλύτερος και θα ενημερωθείτε γι' αυτόν από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Standard.