Τρόποι Αποστολής:

  • Αποστολή με Courier

Όλες οι αποστολές γίνονται με τη Γενική Ταχυδρομική. Το ελάχιστο κόστος μεταφοράς είναι 1,00 ευρώ. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος μεταφοράς του προϊόντος, που θέλετε να σας αποσταλλεί από τη καρτέλα του. Το κόστος αυτό ισχύει ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές με τη προϋπόθεση πληρωμής με αντικαταβολή (το κόστος αντικαταβολής είναι μηδενικό).

*Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή και χρήσης τρόπου πληρωμής εκτός αντικαταβολής, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση μεταφοράς, από την αναγραφόμενη στη καρτέλα του προϊόντος. Στη περίπτωση αυτή, μπορείτε να ενημερωθείτε για την αξία της μεταφοράς από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Standard.

* Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή, η Standard προτείνει πληρωμή με αντικαταβολή έτσι ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι το αναγραφόμενο στη καρτέλα του προϊόντος και όχι μεγαλύτερο! 

Σε περίπτωση πληρωμής με οποιοδήποτε τρόπο εκτός αντικαταβολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να ενημερωθείτε αν η διεύθυνση αποστολής, που επιλέξατε ανήκει στους δυσπρόσιτους προορισμούς ή όχι.

Σε πόσες ημέρες παραδίδεται μια αποστολή;

Η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μιας αποστολής είναι η επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, εφόσον αυτή τοποθετηθεί έως τις 17,00. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή νησιώτικους προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 24 ή 48 ώρες. 

  • Δωρεάν αποστολή με μεταφορικό μεταφορικό μέσο της Standard έως και 25 χλμ μακριά από οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης της Standard

Άμεσα: Σε περίπτωση που επιλέξετε άμεση αποστολή, το προϊόν θα αποσταλεί το πολύ σε 45 λεπτά από την παραγγελία σας. Παραγγελίες με άμεση παράδοση τοποθετούνται 08:00-17:00 Δευτέρα με Παρασκευή και 09:00-15:00 το Σάββατο.

Με ραντεβού: Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με ραντεβού, αρκεί να ορίσετε την ημερομηνία και ώρα παράδοσης. Οι ώρες των ραντεβού θα πρέπει να κυμαίνονται 08:45-17:15 Δευτέρα με Παρασκευή και 09:45-15:15 το Σάββατο.

Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορικό μέσο της Standard, στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση. Εφόσον η μπαταρία εφαρμόζεται σε αυτοκίνητο, λεωφορείο, φορτηγό, μοτοσυκλέτα, γεωργικό ή χωματουργικό μηχάνημα, στην τιμή περιλαμβάνεται προληπτικός έλεγχος του συστήματος φόρτισης του εκάστοτε οχήματος, καθώς και προληπτικός έλεγχος τυχόν απωλειών ρεύματος.

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το προϊόν, που σας ενδιαφέρει από οποιοδήποτε κατάστημα της Standard.

Σε περίπτωση πληρωμής με είσπραξη μετρητών ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο κατάστημα, η παραγγελία σας ακυρώνεται εάν δεν παραληφθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.