Δήλωση Προστασίας Απορρήτου


ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ

Με απόλυτο σε σεβασμό στην ιδιωτικότητα σας, δεσμευόμαστε  να προστατεύσουμε το απόρρητό σας και να χειριστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σύμφωνα με αυτή τη Δήλωση Προστασίας Απορρήτου και σύμφωνα με τις υποχρεώσεις για την Εταιρία μας όπως προκύπτουν  βάσει της ισχύουσας Ελληνικής νομοθεσίας περί επεξεργασίας δεδομένων καθώς και τις αρχές του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ ως τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018.   

Αυτή η Δήλωση Προστασίας Απορρήτου καλύπτει:

Την Εταιρία ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ (Standard Batteries)

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα και οι ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα νοούνται τα δεδομένα που αφορούν ένα φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να ταυτοποιηθεί («πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα») όπως το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση και ο ταχυδρομικός κώδικας, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κ.α.

Οι ειδικές κατηγορίες δεδομένων εντάσσονται στην κατηγορία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περιλαμβάνουν πιο ευαίσθητες πληροφορίες για το φυσικό πρόσωπο όπως για παράδειγμα φυλή, προέλευση, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό, ιατρικά δεδομένα και δεδομένα για την υγεία, καθώς και την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε και διατηρούμε και ο λόγος που το κάνουμε

Ο βασικός λόγος που συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα σας είναι είτε για να σας παρέχουμε υπηρεσίες είτε να λαμβάνουμε υπηρεσίες από εσάς. Μπορούμε να σας ζητήσουμε προσωπικά δεδομένα επικοινωνίας (όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, email κλπ), αλλά και προσωπικά δεδομένα ταυτοποίησης (όπως στοιχεία άδειας αυτοκινήτου κλπ). Στην περίπτωση που συλλέξουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (δηλ. ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων), θα ζητήσουμε τη ρητή συγκατάθεση σας αφού σας έχουμε ενημερώσει για τον σκοπό της επεξεργασίας που θα κάνουμε.

Επίσης, στα πλαίσια της προσπάθειας μας να σας παρέχουμε όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες μπορεί να σας ζητήσουμε να παρέχετε δεδομένα όπως, επίπεδο ικανοποίησης πελάτη, (συμπλήρωση ερωτηματολογίων) ή να μας αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με τις υπηρεσίες μας συμπληρώνοντας φόρμες παροχής σχολίων.

Τέλος, μπορούμε επίσης να συλλέξουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας για να συμμορφωθούμε με τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Μπορείτε να αρνηθείτε να μας δώσετε αυτά τα δεδομένα

Σαφέστατα και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά σας να αρνηθείτε να μας παρέχετε ουδεμία πληροφορία και να μην ταυτοποιηθείτε. Ωστόσο, με αυτή σας την επιλογή ενδέχεται να μην μπορέσουμε να σας παρέχουμε αποτελεσματικά ή και καθόλου τις υπηρεσίες μας ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Τρόποι συλλογής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας

Κατά κανόνα, συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα απευθείας από εσάς (εκτός αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας). Συλλέγουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παρέχετε ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που μας παρείχατε μέσω της χρήσης του ιστότοπού μας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων με τους εκπροσώπους μας, κατά την παράδοση και διαχείριση των υπηρεσιών μας σε εσάς, καθώς και σε έντυπα ή άλλη αλληλογραφία, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, συμπληρωμένα από εσάς. 

Εάν συλλέξουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με εσάς από τρίτους, θα σας ενημερώσουμε και, αν χρειαστεί, θα λάβουμε υποχρεωτικά τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτή.

Εάν λάβουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με εσάς, τα οποία δεν ζητήσαμε και τα οποία δεν είναι σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών μας ή τη λήψη υπηρεσιών από εσάς, θα καταστρέψουμε ή θα ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα, εκτός αν απαιτείται η διατήρησή τους από την ελληνική νομοθεσία.

Cookies

Κάθε φορά επισκέπτεστε τον διαδικτυακό ιστότοπό μας (http://www.standard.gr), αποστέλλεται ένα cookie στη συσκευή σας. Αυτό είναι ένα μικρό αρχείο πληροφοριών που αποθηκεύεται στον σκληρό σας δίσκο και μας ενημερώνει για την πρόσβαση του υπολογιστή σας στην ιστοσελίδα μας. Το cookie δεν θα μπορεί να σας ταυτοποιήσει. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να τα απορρίπτει. Χρησιμοποιούμε cookies από τον ιστότοπό μας  για στατιστικούς λόγους.

 

Η ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ χρησιμοποιεί Google Analytics [RN1] ή παρόμοια εργαλεία με σκοπό να λάβει πληροφορίες για τις τάσεις σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με τον ιστότοπό μας, για σκοπούς διαχείρισης του συστήματος, να εντοπίσει προβλήματα και να βελτιώσει τον ιστότοπο. H Google Analytics χρησιμοποιεί cookies πρώτου μέρους για αναφορά σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις επισκεπτών. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μη προσωπικά ταυτοποιήσιμων πληροφοριών, όπως είναι η ώρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη, η προηγούμενη επίσκεψη του επισκέπτη στην τοποθεσία, καθώς και ο ιστότοπος που παρέπεμψε τον επισκέπτη στην ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Google Analytics και για συνδέσμους προς την Πολιτική προστασίας απορρήτου της Google, καθώς και ένα εργαλείο opt-out για την Google Analytics, μεταβείτε στην ενότητα http://www.google.com/intl/el/analytics/privacyoverview.html.

 

Ακολουθεί μια λίστα με cookies άλλων τοποθεσιών που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας:

ONOMA

ΛΗΞΗ

IDE

13 ΜΗΝΕΣ

c_user

90 ΜΕΡΕΣ

datr

2 ΧΡΟΝΙΑ

fr

90 ΜΕΡΕΣ

locale

39 ΜΕΡΕΣ

pl

90 ΜΕΡΕΣ

sp

2 ΧΡΟΝΙΑ

spin

25 ΩΡΕΣ

wd

39 ΜΕΡΕΣ

xs

90 ΜΕΡΕΣ

1P_JAR

1 ΜΗΝΑΣ

AID 540

540 ΜΕΡΕΣ

APISID

2 ΧΡΟΝΙΑ

CONSENT

20 ΧΡΟΝΙΑ

HSID

2 ΧΡΟΝΙΑ

NID

540 ΜΕΡΕΣ

SAPISID

2 ΧΡΟΝΙΑ

SID

2 ΧΡΟΝΙΑ

SIDCC

90 ΜΕΡΕΣ

SSID

2 ΧΡΟΝΙΑ

DV

10 ΛΕΠΤΑ

UULE

1 ΜΕΡΑ

__cfduid

1 ΧΡΟΝΟ

di2

390 ΜΕΡΕΣ

loc

13 ΜΗΝΕΣ

ouid

390 ΜΕΡΕΣ

uid

390 ΜΕΡΕΣ

uvc

13 ΜΗΝΕΣ

vc

390 ΜΕΡΕΣ

 

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν συμφωνείτε με το να μπορεί να τοποθετήσει η ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ τους παραπάνω τύπους cookies στη συσκευή σας.

Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησης που θα επιτρέπει την αποθήκευση των cookies κατόπιν συναίνεσης. Εάν θέλετε να αποδεχτείτε μόνο τα cookies της ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ, αλλά όχι τα cookies από τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να επιλέξετε τη ρύθμιση «Αποκλεισμός cookies άλλων τοποθεσιών» στο πρόγραμμα περιήγησης. Κανονικά, θα εμφανιστεί μια οθόνη μέσω της λειτουργίας «Βοήθεια» στη λίστα μενού του προγράμματος περιήγησης, η οποία θα σας ενημερώνει σχετικά με τον τρόπο απόρριψης νέων cookies και την απενεργοποίηση αυτών που έχετε ήδη λάβει.

 

Ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Ενδέχεται να μην ισχύουν οι όροι της παρούσας δήλωσης προστασίας απορρήτου της ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ για εξωτερικούς ιστότοπους. Εάν επιθυμείτε να μάθετε πώς κάποιος τρίτος χειρίζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, θα χρειαστεί να αποκτήσετε ένα αντίγραφο της Δήλωσης προστασίας απορρήτου.

Τρόποι χρήσης των δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας συλλέγονται έτσι ώστε να μπορούμε: να συμμορφωθούμε με το νόμο, συμπεριλαμβανομένου του να κάνουμε οτιδήποτε απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο να κάνουμε, να διαχειριστούμε τη σχέση μαζί σας, να επιλύσουμε τυχόν νομικές ή/και εμπορικές καταγγελίες ή ζητήματα, να διευκολύνουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας, μεταξύ άλλων να εκτελούμε άλλες λειτουργίες και δραστηριότητες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Επιπροσθέτως, αν έχετε συμφωνήσει συγκεκριμένα με αυτό, μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για τα προϊόντα τρίτων που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν. 


Γενικά, δεν χρησιμοποιούμε ούτε ανταλλάσσουμε τα δεδομένα σας για σκοπούς εκτός αυτών που ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Απορρήτου ή για σκοπό που γνωστοποιείται σε εσάς και για τον οποίο έχετε ρητώς συναινέσει.

Κοινοποίηση πληροφοριών σε τρίτους

Έχουμε τη δυνατότητα  να μοιραστούμε ή να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας για οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες λόγους σε τρίτους, όπως: οι εταιρίες, οι αντιπρόσωποι, οι εξωτερικοί σύμβουλοι και οι εξωτερικοί πάροχοι υπηρεσιών και οι εργολάβοι μας (όπως οποιοσδήποτε πάροχος αλληλογραφίας, εμπορικός αντιπρόσωπος ή υπηρεσίες υποστήριξης), κρατικές υπηρεσίες, όπως τα όργανα επιβολής του νόμου, τα κανονιστικά όργανα και τα όργανα επίλυσης διαφορών (ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας στον οποίο απαιτείται γνωστοποίηση βάσει νόμου ή εντολής δικαστηρίου/δικαστικής εντολής) και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα στην οποία επιτρέπεται η κοινοποίηση από εσάς. 

 

Δεν κοινοποιούμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων σχετικά με εσάς σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα εκτός από: τα σχετικά εταιρικά μας όργανα, τους εργαζομένους μας και τους εργαζομένους των εταιρειών μας, κυβερνητικές ή ρυθμιστικές αρχές (συμπεριλαμβανομένων των οργάνων επιβολής του νόμου και των δικαστηρίων), όπου απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο όπως επιτρέπεται από το νόμο. 

 

Όταν κοινοποιούμε τα δεδομένα σας σε τρίτους, λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι αυτά τα τρίτα μέρη δεσμεύονται από υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας και απορρήτου όσον αφορά την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Η κοινοποίηση διεξάγεται σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις, δυνάμει των οποίων οι διαβιβάσεις προστατεύονται με συμβάσεις επεξεργασίας δεδομένων, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα δεδομένα δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία για άλλους σκοπούς εκτός από αυτούς που ορίζονται σαφώς, καθώς και να εξασφαλίζονται τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

Κοινοποίηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας σε παραλήπτες εντός ΕΕ/ΕΟΧ;

Δεν κοινοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σε οργανισμούς εγκατεστημένους εκτός της χώρας στην οποία λάβαμε τα δεδομένα σας (κατά περίπτωση) χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή σας, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω ή όπου η κοινοποίηση επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση. 

Εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας διαβιβαστούν εκτός της/του ΕΕ/ΕΟΧ, η ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ εξασφαλίζει ένα επαρκές επίπεδο ασφάλειας διαβιβάζοντας σε χώρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως έχουσα επαρκές επίπεδο προστασίας ή συνάπτοντας κατάλληλα συνταγμένη σύμβαση μεταξύ της ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ και της οντότητας εκτός ΕΕ/ΕΟΧ που λαμβάνει τα δεδομένα.

Άμεσο μάρκετινγκ και διαφημιστική χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας

Η ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ μπορεί να χρησιμοποιεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας ή αυτές που παρέχονται από τρίτα μέρη και που πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν. Με τη συγκεκριμένη ρητή συγκατάθεσή σας, μπορούμε να παρέχουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σε οργανισμούς τρίτων μερών για συγκεκριμένους σκοπούς μάρκετινγκ. 

Με βάση τη φύση της επιχειρηματικής μας σχέσης, μπορεί να θελήσουμε να σας αναφέρουμε ως σημείο αναφοράς για την προώθηση της επιχείρησής μας σε άλλους. Σε αυτή την περίπτωση θα αιτηθούμε εκ των προτέρων τη συγκεκριμένη συγκατάθεσή σας και θα κοινοποιήσουμε μόνο εκείνα τα  δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τα οποία θα έχετε συναινέσει. 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας ζητήσετε να μην επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες και να μην κοινοποιούμε τα δεδομένα σας σε άλλους για το σκοπό αυτό, επικοινωνώντας μαζί μας ή, όπου χρειάζεται, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Διαγραφή» που θα εμφανίζεται σε όλα τα προωθητικά μηνύματα e-mail.[RN2] 

Αποθήκευση και ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας

Έχουμε τη δυνατότητα να  διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σε έντυπα ή ηλεκτρονικά αρχεία. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή ασφαλιστικές δικλείδες, [RN3] όπως απαιτείται από το νόμο, για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε από κακή χρήση, παρεμβολές και απώλειες, καθώς και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή κοινοποίηση. Περιλαμβάνει μια σειρά συστημάτων και μέτρων ασφάλειας επικοινωνίας, καθώς και την ασφαλή αποθήκευση εγγράφων σε έντυπη μορφή. Επιπροσθέτως, η πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα περιορίζεται σε αυτούς που έχουν εξουσιοδοτηθεί να έχουν πρόσβαση. 

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να καταστρέψουμε ή να ανωνυμοποιήσουμε κάθε δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα όταν δεν είναι δυνατό πλέον να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τη Δήλωση Προστασίας Απορρήτου.

 

Πρόσβαση και διόρθωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ακριβή, ενημερωμένα, πλήρη και συναφή όταν τα χρησιμοποιούμε ή τα κοινοποιούμε. Πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας αν νομίζετε ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας είναι λανθασμένα. 

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με αυτήν τη Δήλωση Προστασίας Απορρήτου ή επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να διορθώσετε με άλλο τρόπο τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Εταιρίας:

  • εγγράφως στον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Εταιρίας Διεύθυνση: Σχολείου 3, Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 57008
  • με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο  data_privacy@standard.gr Η αίτηση πρόσβασης πρέπει να περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή των αιτούμενων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. [RN4] 

Το αίτημά σας για πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα τεκμηριωθεί, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με το αίτημα και την ταυτότητα του εργαζομένου της ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΕ που σας την έδωσε. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας και διόρθωσής τους εάν είναι ανακριβή, παρωχημένα και ελλιπή. Επίσης, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας.

Εάν πιστεύετε ότι τα δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ανακριβή, παρωχημένα, ελλιπή, άσχετα ή παραπλανητικά, μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωσή τους. Εάν είμαστε πεπεισμένοι ότι τα δεδομένα πρέπει να διορθωθούν, θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να διορθώσουμε τα δεδομένα και να σας ειδοποιήσουμε για τη διόρθωση. Θα διορθώσουμε τα δεδομένα σας και θα ειδοποιήσουμε κάθε άλλον αποδέκτη των πληροφοριών, όπου πρέπει να το πράξουμε σύμφωνα με τον δανικό νόμο περί προστασίας δεδομένων.

Μπορεί να υπάρχουν περιστάσεις όπου ίσως χρειαστεί να αρνηθούμε αίτημα διόρθωσης. Σε μερικές περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να συμπεριλάβουμε μια δήλωση με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τα οποία ζητήσατε για διόρθωση. 

Δεν χρεώνεστε για την πρόσβαση ή τη διόρθωση των δεδομένων σας. Χρέωση υπάρχει μόνο για εύλογες δαπάνες που πραγματοποιήσαμε κατά την επεξεργασία και απάντηση του αιτήματός σας για πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένης της φωτοτυπίας, της παροχής γραπτών εκθέσεων, διαχείρισης και ταχυδρομικών τελών.

Απάντηση στα αιτήματα σας

Σας γνωστοποιούμε τη λήψη του αιτήματός σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός 15 εργάσιμων ημερών. Αν δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας, λαμβάνετε γραπτή εξήγηση σχετικά με το λόγο και λεπτομέρειες για τις πιθανές ενέργειές σας, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας.

Μπορείτε βέβαια να επικοινωνήσετε μαζί μας ανώνυμα. Ωστόσο, αν επιλέξετε να μην ταυτοποιηθείτε, η ικανότητά μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε είναι περιορισμένη.

Διαμαρτυρία για παραβίαση απορρήτου

Αν θέλετε να μας ενημερώσετε για τυχόν παραβίαση απορρήτου, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Εταιρίας:

  • τηλέφωνο 2310 523014
  • εγγράφως στον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, Διεύθυνση: Σχολείου 3, Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 57008
  • με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο data_privacy@standard.gr

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιλύσουμε το παράπονό σας το συντομότερο δυνατό.

Περισσότερες πληροφορίες και εποπτεύουσα Αρχή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία του απορρήτου γενικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής  Αρχής προστασίας δεδομένων στη διεύθυνση www.dpa.gr –> Τα δικαιώματα μου .

Ενημερώσεις της Δήλωσης προστασίας απορρήτου μας

Μπορούμε να ελέγχουμε, να τροποποιούμε ή να αναθεωρούμε τη Δήλωσης Προστασίας Απορρήτου μας και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από καιρού εις καιρόν. Θα δημοσιεύουμε την ενημερωμένη Δήλωση Προστασίας Απορρήτου στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.standard.gr με την ημερομηνία δημοσίευσης της.  Οποιοιδήποτε αναθεωρημένοι όροι θα τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία αποστολής.