Ποια μπαταρία σου ταιριάζει;

Με ένα τηλεφώνημα στο 2310523014 μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης της Standard και να ενημερωθείτε για τη κατάλληλη μπαταρία, που πρέπει να τοποθετηθεί στο όχημά σας ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για τα εξής:

Για μπαταρία αυτοκινήτου

Χρονολογία πρώτης άδειας κυκλοφορίας
Μάρκα αυτοκινήτου
Κυβισμό αυτοκινήτου
Καύσιμο

Για μπαταρία μοτοσυκλέτας

Κωδικό μπαταρίας.Ο κωδικός είναι αλφαριθμητικός π.χ. YTX12-BS, YB5L-B, YTZ14S και θα τον βρείτε στο σημείο που αναγράφεται το εμπορικό σήμα της μπαταρίας.

Για μπαταρία εφαρμογών όπως: λεωφορείο, φορτηγό, αγροτικό ή χωματουργικό μηχάνημα, ηλεκτρικό ή αναπηρικό αμαξίδιο, UPS, αυτόνομο φωτοβολταΪκό, κ.ά.

Μέγιστες διαστάσεις μπαταρίας / μήκος, πλάτος, ύψος (εφόσον υπάρχει) .
Εάν υπάρχει ορισμένος διαθέσιμος χώρος και τις διαστάσεις του / μήκος, πλάτος, ύψος
Volt μπαταρίας (εφόσον υπάρχει), εάν δεν υπάρχει τοποθετημένη μπαταρία στην εφαρμογή τα Volt που ορίζει ο κατασκευαστής.
Αμπερόρια μπαταρίας (εφόσον υπάρχει), εάν δεν υπάρχει τοποθετημένη μπαταρία στην εφαρμογή τα Αμπερόρια που ορίζει ο κατασκευαστής.

Για μπαταρία Ηλεκτροκίνητου Περονοφόρου (Κλαρκ) ή Ηλεκτροκίνητου Παλετοφόρου

Εσωτερικές διαστάσεις μεταλλικού κουτιού στο οποίο είναι τοποθετημένη η συστοιχία / μήκος, πλάτος, ύψος.
Μέγστες διαστάσεις στοιχείου 2 Volt / μήκος, πλάτος, ύψος.
Volt συστοιχίας (εφόσον υπάρχει), εάν δεν υπάρχει τοποθετημένη συστοιχία στην εφαρμογή τα Volt που ορίζει ο κατασκευαστής.
Αμπερόρια συστοιχίας (εφόσον υπάρχει), εάν δεν υπάρχει τοποθετημένη συστοιχία στην εφαρμογή τα Αμπερόρια που ορίζει ο κατασκευαστής.