Διαγνωστικός έλεγχος

Μπορείτε να επισκεφθείτε το δίκτυο ειδικών καταστημάτων Standard χωρίς ραντεβού για δωρεάν έλεγχο σε:

Μπαταρία

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Standard, χρησιμοποιώντας διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θα σας ενημερώσει για το αν η μπαταρία σας χρήζει αντικατάστασης ή επισκευής/φόρτισης. 

Δυναμό-Ανορθωτής-Φορτιστής

Στην περίπτωση, που επισκεφθείτε το δίκτυο ειδικών καταστημάτων Standard με το όχημά σας (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, λεωφορείο, φορτηγό κ.ά.), το εξειδικευμένο προσωπικό της Standard, χρησιμοποιώντας διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θα σας ενημερώσει για το αν το σύστημα φόρτισης του οχήματός σας λειτουργεί κανονικά ή όχι.

Αντίστοιχος διαγνωστικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί και στο σύστημα φόρτισης οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής (ηλεκτρικό αμαξίδιο, παιδικό αμαξίδιο, UPS, κ.ά.).

Απώλειες Ρεύματος

Στην περίπτωση που επισκεφθείτε το δίκτυο ειδικών καταστημάτων Standard με το όχημά σας (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, λεωφορείο, φορτηγό κ.ά.), το εξειδικευμένο προσωπικό της Standard, χρησιμοποιώντας διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θα σας ενημερώσει για το αν το όχημά σας έχει απώλειες ρεύματος, δηλαδή αν χάνει κάπου ρεύμα όταν είναι ακινητοποιημένο.